Meditatia - arta de a fi constient - oriunde te duci, esti deja acolo

Meditatia - arta de a fi constient - oriunde te duci, esti deja acolo
-10%
ISBN: 978-973-1837-09-3
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 288
Format: 13x20cm
Preț: 20,70 lei
23,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Aceasta carte isi propune sa asigure un acces simplu si usor la esenta meditatiei constientizarii si la aplicatiile acesteia. Ea este utila in principal celor care opun rezistenta programelor structurate, carora nu le place sa le spui ce trebuie sa faca, dar care sunt suficient de curiosi in legatura cu dezvoltarea constientizarii si cu relevanta acesteia in incercarea de a-si intelege mai bine viata prin aplicarea catorva sugestii si sfaturi.

Pe de alta parte, aceasta carte se adreseaza celor care practica deja meditatia si care doresc sa intareasca si mai mult angajamentul fata de o viata traita in mod lucid si constient. Fiecare capitol prezinta o noua perspectiva asupra acestui diamant cu foarte multe fatete care este capacitatea de a fi constient.

Dupa mai mult de 14 ani de cand a fost publicata pentru prima oara in SUA si a devenit un bestseller, este inca o carte clasica ce continua sa transforme viata oamenilor din intreaga lume, aratand o cale atat rationala, cat  si  simpla  pentru dezvoltarea constientizarii in viata fiecaruia. Ea se adreseaza atat incepatorilor pe calea meditatiei, cat si practicantilor avansati, tuturor celor care sunt interesati sa exploreze pe deplin viata si constiinta insasi.

Extrase din carte:

Ce este constientizarea?
Simplu, dar nu usor
Poate medita oricine?
Rabdarea
Trezirea constienta a simplitatii
Viziunea

Anul publicarii: 2008
Pagini: 288

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1150 sec