Meditatie profunda pentru Vindecare (Meditatie Ghidata) - Format MP3 (Anita Moorjani)

Meditatie profunda pentru Vindecare (Meditatie Ghidata) - Format MP3 (Anita Moorjani)
-10%
Anul publicării: 2015
Categoria: Motivational
Preț: 19,80 lei
22,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

CD-ul Vindecare prin Meditatie profunda (Deep Meditation for Healing) a fost inspirat de experienta Anitei din timpul calatoriei sale spre vindecare si a fost special creat pentru a-i ajuta pe cei care trec prin incercari de natura fizica sau emotionala. CD-ul Vindecare prin Meditatie profunda (Deep Meditation for Healing) a fost inspirat de experienta Anitei din timpul calatoriei sale spre vindecare si a fost special creat pentru a-i ajuta pe cei care trec prin incercari de natura fizica sau emotionala. Meditatia se bazeaza pe un program extrem de specializat, care foloseste sunete de diferite frecvente, care sa te ajute sa atingi o stare de relaxare profunda si meditativa.

Beneficiile sunt urmatoarele:

- Ne ajuta sa ne eliberam de teama si sa ne relaxam mintea
- Ne ofera energia necesara pentru a ne concentra pe vindecarea fizica
- Ne antreneaza mintea pentru a ne sustine corpul si reface starea de bine.

Wayne Dyer, renumitul autor de carti motivationale, a descoperit povestea Anitei si a incurajat-o pe aceasta sa scrie o carte. Volumul ei autobiografic Dying to be Me (Am murit si m-am descoperit pe mine insami) a fost inclus pe lista de bestselleruri a ziarului New York Times la numai doua saptamani de la lansarea acestuia, in martie 2012.

In prezent, Anita Moorjani sustine conferinte pe teme motivationale si se adreseaza audientelor celor mai diverse din toata lumea.

Format: Audio CD MP3
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1213 sec