Memoria spirituala a materiei

Memoria spirituala a materiei
-10%
ISBN: 973-7995-57-0
Editura:
Anul publicării: 2006
Categoria: Non-fiction
Preț: 21,96 lei
24,40 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat

DESCRIERE

"Totul este energie", spunea Edgard Cayce, asa cum chinezii, cu secole in urma, spuneau: "Totul e miscare".

Dar energia este purtatoare de informatie, care se transmite, se stocheaza. Si poarta in ea memoria. Iar memoria permite gandirea, actiunea, creatia...
Nu exista prezent viu, nici viitor fara memoie.

Si nu exista materie fara aceasta memorie misterioasa pe care o stocheaza in ea fiecare particula a lumii vii. Ea este esenta insasi a ceea ce Cayce numeste " fortele creeatoare", iar fizica cuantica, " fortele de interactiune". Acestea chiar sursa vietii.

Memoria spirituala a materiei este o constiinta vie, acea scanteie de putere infinita din inima materiei si din fiecare din noi.

Atun,i inseamna ca ne este permisa orice speranta, ca toate miracolele sunt posibile!
Edgar Cayce explica acest lucru in termeni clari si raspicati, cu optimismul sau nedezmintit, uimindu-l pe cititor cu profunda sa clarviziune: memoria este un alt nume a lui Dumnezeu!

Cum sa avem acces la arhiva Universului!

Autor: Edgar Cayce - american, originar din Kentucki, nascut in 1877 si mort in 1945, opera lui este considerabila. Ea se compune in mod esential din 14.256 de lecturi mediumnice. O buna parte din ele au un caracter medical si psihologic iar celelalte se refera la probleme istorice, stiintifice, ezoterice, arheologice, politice, economice..
Cayce a fost un deschizator de drumuri nu indeajuns de cunoscut in Europa deoarece operele lui nu au fost publicate nici in engleza si nici in alte limbi.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Non-fiction - Cele mai vândute cărți

Created in 0.1104 sec