Metastaza imperialismului, sfarsitul neocolonialismului si nasterea lumii noi

Metastaza imperialismului, sfarsitul neocolonialismului si nasterea lumii noi
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 15,26 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

A-si scrie prefata la propria carte a devenit deja o traditie. Aceasta este, de obicei, o sinteza a manuscrisului, in care autorul incearca sa prezinte, Intr-o maniera cat mai concisa, ceea ce a tratat pe larg in cartea abia tiparita. Cititorul poate, insa, descoperi intentiile autorului studiind cu atentie cuprinsul lucrarii. Asa ca un scurt rezumat este mai putin oportun decat prezentarea a insasi esenta subiectului tratat: tocmai esenta metastazei imperialismului, a sfarsitului neocolonialismului si a nasterii lumii noi.

Epoca noastra, secolul XXI, este una a schimbarilor capitale in toate structurile socio-economice, statale, politice, sociologice, intelectuale si materiale, o perioada in care au aparut modificari chiar in conceptia progresului social. Aceste schimbari sunt abia la inceput, ca si incercarea de a le sintetiza evolutia in ultimii 30-40 de ani, dar ne pot oferi primele elemente mai solide ale proiectiei stiintifice asupra viitorului nostru.

Analizand mutatiile sociale, am sesizat o serie de schimbari principale ale capitalismului in ultima si cea mai inalta faza din urmatorii 50 de ani, inainte de aparitia vlastarilor viitoarei societati, in timp ce mugurii acesteia se formeaza in sanul societatii actuale. Diferenta esentiala Intre neomarxism si marxismul original consta, in principal, in faptul ca ideologia veche neagra posibilitatea si necesitatea ca noua societate sa se nasca in sanul celei existente.

Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 223 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Metastaza imperialismului, sfarsitul neocolonialismului si nasterea lumii noi

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1110 sec