Metoda de 30 de zile (DVD). Programul de slabire care face posibila perfectiunea

Metoda de 30 de zile (DVD). Programul de slabire care face posibila perfectiunea
-28%
Editura:
Anul publicării: 2012
Preț: 17,93 lei
24,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

DVD-ul Metoda de 30 de zile contine trei secvente de exercitii a cate 10 zile pentru conturarea muschilor, precum si exercitii cardiovasculare complementare, menite sa redefineasca muschii, sa arda grasimile si sa ne aduca pe calea spre sanatate si o forma mai buna.

Componenta nr. 1: Exercitii pentru conturarea muschilor. Alcatuita din trei secvente a cate zece zile, aceasta parte a programului vizeaza grupele de muschi mai mici, secundari. Exercitiile traditionale contureaza principalele grupe de muschi, precum bicepsii, cvadricepsii si muschii hamstring, facandu-i mai mari, acestia capatand astfel o constitutie mai masiva. Metoda lui Tracy Anderson dezvolta muschii mai mici din jurul celor mari, contractandu-i si intinzandu-i, fara a provoca acele traumatisme ce stau la baza maririi lor, astfel incat devenim mai zvelte in loc sa ne latim. Aceasta metoda intinde, tonifiaza si, in cele din urma, creeaza o structura mai mica a corpului. Schimbarea miscarilor pe care le facem la fiecare zece zile face ca muschii sa ramana activi si in alerta, in vreme ce pielea se intinde, corpul este modelat, iar grasimile sunt arse.

Componenta nr. 2: Exercitiile cardiovasculare complementare pe ritm de dans de mare intensitate. Acestea functioneaza impreuna cu exercitiile de conturare a muschilor, astfel incat, in timp ce facem pe covoras antrenamentul de forta de care avem nevoie pentru a ne sculpta muschii, pulsul creste la intervale strategice pentru a arde grasimea in exces intr-un ritm uluitor. Spre deosebire de unele cursuri de aerobic pe ritm de dans, intermitente, care nu ofera miscarea continua necesara pentru arderea caloriilor, si de activitatile repetitive de aerobic, precum alergatul sau spinning-ul, care maresc principalele grupe de muschi, exercitiile cardiovasculare ale lui Tracy Anderson sunt atat continue, cat si variate, astfel incat devenim mai suple si ne tonifiem, dar in acelasi timp ne sporim rezistenta si ardem grasimile.

Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1779 sec