Metoda Larousse de invatare a limbii ruse

Metoda Larousse de invatare a limbii ruse
-15%
Editura:
Pagini: 320
Categoria: Carti diverse
Preț: 26,86 lei
31,60 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

La sfarsit de secol XX este imposibil sa cunosti bine lumea fara sa stii limba rusa.

Limba fascinanta, originala prin scriere, rasunatoare si melodioasa prin pronuntare, rusa este vorbita de aproape trei sute de milioane de persoane. Este asadar o limba cara se poate vorbi si nu trebuie sa va privati de aceasta placere. Rusa isi are locul sau printre manualele pentru invatarea limbilor straine prin metoda Larousse.

Aceasta metoda se adreseaza in primul rand incepatorilor, celor care nu au mai studiat niciodata limba rusa, si pe care ii va indruma pas cu pas, printr-un plan de studiu progresiv si riguros organizat.

Lucrarea este destinata in egala masura celor care studiaza deja limba rusa si care vor sa revada, sa-si consolideze si sa-si sistematizeze cunostintele. Elevii care invata rusa la gimnaziu sau liceu simt deseori chiar daca au atins un nivel ridicat de cunoastere a limbii - nevoia unei sinteze a cunostiintelor, simple si concise. Aceasta metoda structurata ordonat riguros le va permite fara indoiala sa recapituleze practic notiunile fundamentale precum declinarea sau morfologia verbelor, la care se mai incurca uneori si care trebuie totusi stapanite la perfectie.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1727 sec