Metodica activitatilor instructiv-educative in gradinita de copii

Metodica activitatilor instructiv-educative in gradinita de copii
-15%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 32,43 lei
38,15 lei (-14,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Metodica activitatilor instructiv-educative in gradinita de copii. Cum realizam curriculum pentru educatia timpurie a copiilor de la 9 la 7 ani in gradinita de copii?

Metodica mai cuprinde:

- Planificari model - anuale si semestriale la cele trei grupe de copii: mica, mijlocie si grupa mare;
- Proiecte didactice pe diferite teme ale programei curriculare si alte activitati desfasurate in gradinita de copii.

In prima parte a lucrarii sunt prezentate indicatiile metodologice a noii programe scolare, apoi la planificarea anuala si semestriala a temelor ce vor fi recomandate educatoarelor pe nivele de dezvoltare ale copilului prescolar.

Lucrarea cuprinde proiecte de activitati foarte bine realizate cu obiective de referinta din cele sase domenii experientiale: limba si comunicare, stiinte, om si societate, estetic, creativ si psihomotric.

In elaborarea acestei METODICI autorii au tinut cont de tendintele actuale in practica pedagogica, de evolutia sistemului de invatamant prescolar inregistrat in ultimii ani (deschiderea catre abordarea metodei proiectelor, a activitatilor integrate, a metodei interactive de grup, etc), de o serie de aspecte pozitive/dificultati intalnite in activitatea de grupa a educatoarelor, precum si de nivelul de maturizare actual al copiilor din gradinite si de tendintele si evolutiile in domeniul informatiilor si al tehnologiilor moderne. In acelasi timp s-a reconsiderat rolul invatamantului prescolar in raport cu celelate trepte ale sistemului de invatamant.

Anul aparitiei: 2011
Format: 20x29 cm
Nr. pagini: 328

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1168 sec