Mic manifest al placerii la feminin - Eva Arkady

Mic manifest al placerii la feminin - Eva Arkady
-18%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Iubire & sex
Preț: 12,30 lei
15,00 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

80% dintre femei nu sunt satisfacute de viata lor sexuala. Aceasta e concluzia la care a ajuns Eva Arkady in urma unui sondaj. De ce? Deoarece conceptiile prea multor oameni, indiferent de sex, nu se aliniaza modificarilor aduse de epoca moderna in viata de cuplu. Ce-ar fi daca fiecare in parte ar invata ABC-ul comunicarii sexuale autentice, aplecandu-si urechea si la propria voce interioara, dar si la partener/a, ce-ar fi daca fiecare in parte si-ar asuma responsabilitatea pentru 50% din relatie?
Scopul autoarei este de a contribui la schimbarea mentalitatilor invechite, care o obligau pe femeie sa se supuna barbatului, si de a da raspunsuri simple si limpezi tuturor celor care doresc sa aiba o viata sexuala fericita, senina si plina de satisfactii.
Barbatii vor descoperi in aceste pagini ce anume trebuie sa faca pentru ca fiecare dintre ei sa devina alesul, iar femeile vor invata sa-si exprime limpede dorintele si sa-si castige, pe acest plan, independenta fata de partenerii lor, inclusiv prin metoda„solo“ de gasire a placerii, daca altfel nu se poate.


Numar pagini: 88
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1362 sec