Mica Filocalie a inimii (O antologie de texte patristice insotite de texte ale unor parinti contemporani si de indicatii didactice pentru elevi)

Mica Filocalie a inimii (O antologie de texte patristice insotite de texte ale unor parinti contemporani si de indicatii didactice pentru elevi)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Psihofilozofie
Preț: 13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Din experienta stim ca Parintii Bisericii se adreseaza direct inimilor, problemelor si nelinistilor copiilor. Noi nu trebuie decat sa‑i lasam sa ajunga nestingheriti la cuvantul lor. Tinerii par sa aiba un avantaj fata de noi in a se apropia de scrierile patristice, deoarece ei sunt sensibili in mod autentic, sunt receptivi la tot ce este profund si departe de grijile noastre„pamantesti”. Se simt in orice moment nesiguri de viata care‑i asteapta si totodata revoltati de solutiile pe care le propunem de obicei noi. Maturul care ar dori sa le impartaseasca aceste texte va fi placut surprins vazand ca nu se vor plictisi, ci, dimpotriva, vor fi incitati sa poarte discutii de substanta.
La aceste discutii, pe care si le vor aminti peste ani, ca si la imaginile care li s‑au imprimat in minte de la, sa spunem, Sfantul Ioan Gura de Aur sau Avva Dorotei, se vor intoarce in mod constant de-a lungul timpului ca la niste puncte de reper de o insemnatate fundamentala.


Format 13x20 cm
192 pagini

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1532 sec