Michael Bar Zohar, Mossad. Istoria sangeroasa a spionajului israelian - Editie Paperback

Michael Bar Zohar, Mossad. Istoria sangeroasa a spionajului israelian - Editie Paperback
-28%
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 448
Categoria: Carti diverse
Preț: 28,73 lei
39,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In 1960, Adolf Eichmann, artizanul„solutiei finale“, era capturat in Argentina de un comando al Mossadului si adus in Israel pentru a fi judecat. Avea sa fie doar una dintre rasunatoarele operatiuni ale temutului serviciu secret israelian.

Au iesit la iveala multe altele– anihilarea gruparii Septembrie Negru (responsabila de atentatul sangeros de la München, din 1972), distrugerea facilitatilor nucleare siriene, eliminarea savantilor iranieni implicati in proiectul nuclear sau lichidarea unor lideri teroristi deosebit de periculosi.

Despre Mossad s-a scris putin, in comparatie cu alte servicii secrete de elita. Cu atat mai fascinanta este cartea de fata, care ne conduce in culisele spionajului israelian, de la infiintarea acestuia pana in prezent.

Metodele pe care le foloseste, utilizand de la otrava, la virusi informatici si drone, par desprinse din clasicele filme cu spioni, fiind de o complexitate si de o eficienta incredibile. Nu este de mirare ca Mossadul a capatat, in timp, o aura de legenda si este considerat cel mai eficient serviciu secret din lume.

Nr. de pagini: 448
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1247 sec