Michio Kaku, Lumi paralele. O calatorie prin creatie, dimensiuni superioare si viitorul cosmosului

Michio Kaku, Lumi paralele. O calatorie prin creatie, dimensiuni superioare si viitorul cosmosului
-28%
Editura:
Anul publicării: 2015
Preț: 33,98 lei
47,20 lei (-28,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ar putea exista alte universuri?

O calatorie de neuitat in lumea gaurilor negre si a masinilor timpului, a universurilor alternative si a spatiului multidimensional, Lumi paralele ne ofera un portret convingator al revolutiei care a cuprins lumea cosmologiei.

Ideea de universuri paralele si teoria corzilor, care le poate explica existenta, au fost candva privite cu suspiciune de oamenii de stiinta, fiind vazute ca o provincie a misticilor, sarlatanilor si excentricilor.

Astazi, fizicienii teoreticieni sustin intr-o proportie covarsitoare teoria corzilor si ultima ei iteratie, Teoria M. Aceasta, daca se va dovedi corecta, va reconcilia cele patru forte ale universului intr o maniera simpla si eleganta, raspunzand totodata la intrebarea:
"Ce s a intamplat inainte de Big Bang?"

"Folosind cu abilitate analogia si umorul, Kaku prezinta variatiunile la tema universurilor paralele, venind din mecanica cuantica, cosmologie si Teoria M." - Brian Green, autorul cartii The Elegant Universe

Michio Kaku este profesor de fizica teoretica la City College din New York. Este cofondator al teoriei corzilor. A mai scris, printre altele, Dincolo de Einstein si Hiperspatiul - cea mai buna carte de stiinta a anului 1995 in topurile New York Times si Washington Post. De acelasi autor, la Editura Trei au aparut Fizica imposibilului si Fizica viitorului.


Traducere: Constantin Dumitru‑Palcus

Nr. de pagini: 576
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1189 sec