Mihaela Georgescu - Evaluare Nationala - Teste. Limba si literatura romana - 80 de teste, 20 de teste cu modele complete de rezolvare

Mihaela Georgescu - Evaluare Nationala - Teste. Limba si literatura romana - 80 de teste, 20 de teste cu modele complete de rezolvare
-10%
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 287
Preț: 16,20 lei
18,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Contine o brosura de 64 pagini, cu 20 de teste actualizate in conformitate cu programa scolara 2016-2017.
Precizari privind structura subiectelor de la evaluarea natioanala pentru absolventii clasei a VIII-a, anul scolar 2016-2017 - Proba scrisa.Limba si literatura romana - Evaluarea nationala - Teste se adreseaza in special elevilor de clasa a VIII-a, dar si profesorilor de limba romana, fiind un material auxiliar eficient pentru pregatirea in vederea sustinerii cu succes a acestei probe.

Lucrarea de fata contine un numar de 80 de teste, dintre care 20 cu modele complete de rezolvare, alcatuite in conformitate cu programa de examen si cu modelele de subiecte propuse de Ministerul Educatlei si Cercetarti stiintifice.

Testele vizeaza evaluarea competentelor elevilor de receptare a mesajului scris, pe baza unor texte-suport literare si nonliterare, de exprimare scrisa si de utilizare corecta si adecvata a limbii romane, in diverse contexte de realizare, urmanndu-se abordarea rnoderna, functionala si aplicativa a elementelor de constructie a comunlcarii.


Nr. de pagini: 287
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.4775 sec