Mihaela Solimosy - Matematica. Ghid de pregatire M1-2 - M2 pentru examenul de bacalaureat

Mihaela Solimosy - Matematica. Ghid de pregatire M1-2 - M2 pentru examenul de bacalaureat
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Bacalaureat
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezenta lucrare reuneste intr-un spatiu restrans, dar judicios folosit, intreaga problematica a materiei de bacalaureat pentru proba de matematica, la nivel, respectiv M2.


Autoarele sunt profesoare de matematica avand gradul I, cu o bogata experienta la catedra si frumoase rezultate ale elevilor lor la examene si concursuri. In capitolele 1, 2 si 3 se afla seturi de probleme care au fost alcatuite pe baza unei selectari cat mai reprezentative din materia corespunzatoare subiectelor I, II si III din proba de matematica, apoi in capitolul 4 si ultimul, sunt prezentate variante de subiecte date in anii precedenti la examene, la simulari, precum si 40 de teste originale, elaborate de cele doua autoare in acest scop. Toate chestiunile propuse, din cele patru capitole, sunt insotite de raspunsuri, respectiv indicatii.


Lucrarea reprezinta un auxiliar valoros in munca de pregatire a examenelor de bacalaureat M1-2, respectiv M2, utilizarea ei contribuind la o buna reusita la aceste examene. De asemenea, poate fi folosita de catre profesori la lectiile recapitulative si de pregatire. O recomandam cu caldura.


Conf. univ. dr. Andrei Vernescu

Nr. de pagini: 343
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1013 sec