Mike Evans, Cum sa iei examenele mai usor - Succesul in numai 60 de minute

Mike Evans, Cum sa iei examenele mai usor - Succesul in numai 60 de minute
-10%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2003
Categoria: Altele
Preț: 4,50 lei
5,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In general, examenele inspira oamenilor teama, groaza sau macar ingrijorare. Despre ele s-au spus multimi de lucruri. Exista, de exemplu, credinta ca examenele sunt menite sa te incurce ori aceea ca norocul joaca un rol important in obtinerea succesului. Multi considera ca succesul apartine doar:

celor foarte destepti;

celor care muncesc mult;

celor cu memorie fotografica etc.

Toate aceste simtaminte nu fac altceva decat sa reduca increderea in sine si sa transforme persoane, de altfel foarte capabila, in adevarate epave umane, cu nervii intinsi la maximum pe toata perioada examenelor. Dar nu este obligatoriu sa se intample asa. De fapt, tu poti sa-ti faci examenele mai usoare. Aceasta carte iti pune la dispozitie cateva mijloace simple, tehnici si abordari care te vor conduce spre o reala performanta la examene. Si nu neaparat studiul intens sau o inteligenta iesita din comun te va face sa ajungi aici. Cel putin 50 din sansele tale se datoreaza:

modului in care vei privi examenul;
modului in care inveti pentru examen;
unor tehnici simple, dar eficiente, folosite la examen.

Aceste tehnici sunt usor de invatat si si-au dovedit, fara dubiu, eficacitatea. Ele au si avantajul ca iti confera o incredere sporita in tine, astfel incat vei intra in sala de examen pregatit si capabil de reusita.

Nr. de pagini : 64
Anul aparitiei : 2003
Mike Evans

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1326 sec