Mina Maria Rusu - Evaluarea nationala 2016, la finalul clase a VI-a - Limba si comunicare (EN VI)

Mina Maria Rusu - Evaluarea nationala 2016, la finalul clase a VI-a - Limba si comunicare (EN VI)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Clasa a VI-a
Preț: 11,20 lei
14,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Probele de evaluare transdisciplinara sprijina elevul sa patrunda sensurile oricarui tip de text si sa dovedeasca intelegerea corecta a mesajului. Avantajul cunoasterii complexe - caci la un astfel de tip de cunoastere invita cartea - este acela ca deschide o perspectiva corecta pentru ca fiecare elev sa inteleaga lumea privind-o din unghiuri multiple.

Aceasta lucrare isi propune, in fapt, sa coreleze trecerea elevului de la acumularea de cunostinte la o atitudine activa, de operationalizare, cu momentul in care elevul constientizeaza competentele transdisciplinare dobandite ca urmare a invatarii. Conceptia care sta la baza acestei lucrari are in centru asigurarea, prin invatare, a unitatii cunoasterii umane in procesul de intelegere a lumii.

Prin abordarea transdisciplinara a cunoasterii, elevul invata sa stie, sa faca, sa traiasca impreuna cu ceilalti si, cel mai important lucru, sa fie. Practic, in acest moment de inceput de mileniu, abordarea transdisciplinara a cunoasterii asigura elevului competenta de a-si construi individualitatea prin conectarea constienta la valorile universale.

Conf. univ. dr. Mina-Maria Rusu


Autori: RUSU, Mina-Maria (coord.); COTOI, Geanina; GRADINARU, Anca-Marcela; GUSU, Elena-Silvia; HAILA, Irina-Carmen; TIMINGERIU, Mihaela
Anul aparitiei: 2015
Nr. pagini: 112

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0993 sec