Mina Maria Rusu, Olimpiada de lingvistica nationala si internationala 2013-2015. Tehnici de intelegere a limbilor lumii. Subiecte pentru gimnaziu si liceu

Mina Maria Rusu, Olimpiada de lingvistica nationala si internationala 2013-2015. Tehnici de intelegere a limbilor lumii. Subiecte pentru gimnaziu si liceu
-20%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Gramatica
Preț: 23,20 lei
29,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Viitorul acesta este: al cercetarilor care articuleaza discipline diferite, in cazul de fata lingvistica, informatica, logica si matematica.

Cartea de fata coordonata de prof. Mina-Maria Rusu si avand colaborari din diverse orizonturi si generatii, scriitori precum Calin Vlasie, universitari ca Adina Dragomirescu, Alexandru Nicolae, Roxana Dinca si Valentina Cojocaru, studenti ca Vlad Andrei Neacsu, Ioana Bouros, Iulia Marinescu si Dan Mirea, medaliat cu aur la Olimpiada Internationala de la Beijing, si elevi ca Alberta Gabriela Milicu, evidentiati la concursuri si olimpiade, vine in intampinarea acestor deziderate.

Academician Solomon Marcus


O carte destinata elevilor destepti!

O carte pentru profesorii de valoare, cu deschidere catre abordarea complexa a cunoasterii!

O carte nascuta la sugestia olimpicilor nationali si a parintilor acestora, a profesorilor si a elevilor care doresc sa participe la olimpiada de lingvistica!

O carte la fel de necesara ca si competitia in sine, mai ales acum, cand problema comunicarii este de interes amplu, intr-un mileniu in care nostalgia dupa limba originara strabate istoria faramitarii acesteia, metaforic sugerata de Turnul Babel.

Conf. univ. dr. Mina-Maria Rusu

Nr. de pagini: 200
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1856 sec