Mintea noului nascut

Mintea noului nascut
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

 Aceasta carte intentioneaza sa revolutioneze modul in care sunt priviti bebelusii in perioada prenatala si dupa nastere.
   Ea contine informatii bogate, utile si usor de folosit despre mintea si abilitatile noilor nascuti. David Chamberlain aduce dovezi concrete ca bebelusii isi amintesc momentul nasterii, fiind deplin constienti de persoanele aflate in jurul lor in acel moment.
   El demonstreaza totodata ca momentul nasterii poate fi traumatizant pentru bebelus, in anumite conditii: manevrele bruste, lumina prea puternica din sala de nasteri, discutiile intre personalul medical sau primirea lipsita de afectiune din partea mamei, subliniind rolul major ocupat de momentul nasterii in dezvoltarea ulterioara a noii fiinte venite pe lume.
   Intr-un mod irezistibil, autorul descrie senzitivitatea constientei si vulnerabilitatea noilor nascuti, puterea legaturii dintre parinti si copil in timpul graviditatii si dupa nastere.
   Subiectul abordat, cel al educatiei prenatale, se adreseaza atat viitoarelor mame, personalului medical implicat in actul nasterii cat si psihologilor specializati in acest domeniu.

Publicata in:  2010
Nr.pagini:297
 FORMAT : 13 x 20 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1186 sec