Miracolele Chimiei. Auxiliar didactic clasele VII-VIII

Miracolele Chimiei. Auxiliar didactic clasele VII-VIII
-14,9%
Editura:
Anul publicării: 2008
Preț: 6,38 lei
7,50 lei (-14,93%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„Miracolele chimiei" se adreseaza deopotriva elevilor claselor a VII-a si a VIII-a precum si profesorilor care predau chimia in ciclul gimnazial. Lucrarea poate fi utilizata paralel cu manualele scolare si ca suport de curs pentru orele optionale.
Continutul lucrarii este structurat in cinci capitole pentru care si-au adus contributia colegii nostri, profesori de chimie, dupa cum urmeaza:
Craciun Sanda (Orastie), Dragoi Valerica (Brad), Markos Olga si Burlec Aurelia (Petrosani), Radacina Marinela (Deva), Opris Ana (Hunedoara), Bogzeanu Ilie si Bogzeanu Lucica (Bucuresti) si Balogh Anikó (Sfantu Gheorghe).
Cu ajutorul notiunilor teoretice si a cunostintelor despre operatiile cu ustensile de laborator, elevii pot realiza, sub indrumarea profesorului de chimie, analiza chimica calitativa a principalilor cationi si anioni.
Utilitarea lucrarii se reflecta de asemenea, prin faptul ca, in continutul ei se gasesc subiectele probelor practice ale olimpiadelor nationale de chimie, la clasa a VIII-a, pe ultimii 10 ani, insotite si de baremele de corectare.
Speram ca, atat elevii cat si profesorii interesati de aceasta disciplina, sa utilizeze cu placere aceasta lucrare.


Autori: Fodor Ileana, Hompot Monika, Moraru Gabriela
Anul aparitiei: 2008
Nr.pagini: 78

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Culegeri probleme - Cele mai vândute cărți

Created in 0.3538 sec