Mircea Moldovan, Dreptul educatiei fizice si sportului

Mircea Moldovan, Dreptul educatiei fizice si sportului
-20%
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 672
Categoria: Carti diverse
Preț: 79,20 lei
99,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Prezenta lucrare, realizata pe baza unei experiente universitare de mai multi ani, reprezinta o incercare de a prezenta materia ampla, complexa si tehnica a ceea ce noi dorim sa consacram sub denumirea de„drept al educatiei fizice si sportului”. Este o carte cu rol de pionierat in literatura juridica din tara noastra prin faptul ca incearca sa furnizeze tuturor celor interesat i– studenti, juristi, specialisti in educatie fizica si sport etc.– informatii pertinente asupra acestui domeniu juridic nou. Lucrarea isi propune investigarea cadrului institutional de organizare si functionare a educatiei fizice si sportului, prezentand, intr-un tablou cat mai riguros, regulile de drept care guverneaza, in Romania, acest tip de activitati.

Fara a avea pretentia unei abordari exhaustive, prezentul demers stiintific s-a nascut din dorinta de a realiza o monografie a normelor de drept ce guverneaza in prezent domeniul educatiei fizice si sportului, monografie care sa grupeze, sa identifice, sa explice si sa descrie cat mai fidel regimul juridic general aplicabil acestui domeniu: particularitatile, institutiile, mecanismele specifice educatiei fizice si sportului.


Este, credem, o lucrare cu caracter interdisciplinar. Ea va furniza specialistilor in educatie fizica informatii necesare din domeniul dreptului, iar cititorilor cu formatie profesionala juridica informatii privind educatia fizica si sportul, in complexitatea lor, ceea ce ii va ajuta sa inteleaga mai bine atat nevoile de reglementare specifice domeniului, cat si impactul normelor de drept asupra realitatii activitatilor motrice.

Nr. de pagini: 672
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.3170 sec