MISTERE IN ROMA ANTICA. PUBLIUS AURELIUS 6 : IN CORPORE SANO

MISTERE IN ROMA ANTICA. PUBLIUS AURELIUS 6 : IN CORPORE SANO
ISBN: 973-724-126-9
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 304
Categoria: Beletristica
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

"Ma adresez tie, Aurelius, fiindca eu cred ca esti un om drept� Spune-mi, cine e asasinul?"

In decorul lumii romane a secolului I d. Hr, reconstituit cu rigoarea istoricului si cu inefabilul pitoresc al artistului, inteligentul, cultivatul si bogatul senator Publius Aurelius Statius este pus sa dezlege misterele unor crime terifiante.

"Culta, ironica, sofisticata si in acelasi tip pupulara, Danila Comastri Montanari a creat prin seria Mistere in Roma antica. Publius Aurelius Statius un tip stralucit de roman de aventuri."

Famiglia Cristiana

"Publius Aurelius Statius, un detectiv in toga care nu are de ce sa-l invidieze pe Sherlock Holmes."

L�Espresso

Creatoarea lui Publius Aurelius Statius s-a nascut la Bologna in 1948. Paraseste scoala mai devreme pentru a intra la universitate, isi ia licenta in Pedagogie si in Stiinte Politice, iar apoi, timp de douazeci de ani, a predat si a calatorit in toate cele patru colturi ale lumii. In 1990 a scris primul sau roman, Mors tua, si de atunci s-a dedicat pe deplin prozei, in special unui gen, acela al romanului politist istoric, care ii pemitea sa imbine principalele domenii care o interesau: studiul trecutului (in special civilizatiile antice) si preferinta pentru intrigile mystery.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1285 sec