Misterul lui Ioan Botezatorul si Ioan Evanghelistul. La inceputul erei crestine

Misterul lui Ioan Botezatorul si Ioan Evanghelistul. La inceputul erei crestine
PRP: 14,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 9,80 lei
Diferență: 4,20 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2012

DESCRIERE

Lucrarea prezinta, dintr-o perspectiva michaelica, cosmica, relatia spirituala dintre apostolii lui Iisus Christos, in special dintre Ioan Botezatorul si Ioan Evanghelistul, pe baza cercetarilor spirituale ale lui Rudolf Steiner prezentate in ciclul de conferinte care analizeaza contextele karmice in care au actionat aceste mari individualitati contemporane Misteriului de pe Golgotha.


Cuvant inainte... 7

Misterul lui Ioan Botezatorul si Ioan Evanghelistul la inceputul erei crestine... 9

Note... 49
Lista lucrarilor lui Rudolf Steiner citate... 53


Sa se afle, in timpul initierii sale pe Soare. in vechile Misterii acest lucru putea avea loc numai in afara corpului" (GA 148, 3. 10. 1913). Pe aceasta treapta a initierii era vorba de somnul de trei zile, asemanator cu moartea din vechile Misterii, descris adeseori de Rudolf Steiner. Sufletul celui ce era initiat parasea in acest timp in intregime corpul fizic, pentru a se ridica in sfera Soarelui si a-L intalni acolo pe Christos. De la El obtinea instructiunile privind evolutia umanitatii pamantesti.
  
Ceva mai departe, Rudolf Steiner spune, in aceeasi conferinta, ca Evenimentul de Rusalii ar fi avut un efect similar asupra apostolilor: prin revarsarea Duhului ei au devenit„Eroi solari".„Si apostolii au devenit intr-un anumit mod suflete care purtau in ele acel continut pe care-1 aveau in sufletele lor vechii Eroi solari. Forta spirituala a Soarelui se revarsase asupra sufletelor acestor oameni si a actionat de atunci in evolutia umanitatii (ibidem). Ceea ce se spunea aici despre evolutia spirituala a celor doisprezece apostoli se potriveste intru totul cu individualitatea lui Ioan-Lazar. Caci el a fost singurul care nu a participat impreuna cu cei doisprezece apostoli la Evenimentul de Rusalii, la cincizeci de zile dupa Miseriul de pe Golgotha, ci a primit Spiritul lui Christos, in mod cu totul individual, inca din ziua de...Cartea a aparut in noiembrie 2012 la editura Univers Enciclopedic Gold, in cadrul colectiei Initieri
Traducator: Petre Papacostea
Titlu original: Das Geheimnis der zwei Johannes-Gestalten an der Zeitenwende Johannes der Täufer und Johannes der Evangelist
Cartea cuprinde 56 pagini in format 13x20cm
Anul aparitiei: 2012
Vezi și alte cărți: Christos

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0798 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.