Modelarea performantelor serviciilor publice locale prin evaluarea binomului manageri-cetateni

Preț: 59,90 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:

DESCRIERE

Despre lucrare

Managementul si managerii s-au adaptat la evolutia si dezvoltarea societatii, punand amprenta asupra responsabilitatii acestora. Daca initial managementul si-a facut simtita prezenta doar in mediul economic, cu trecerea timpului si-a facut loc si s-a adaptat pentru a fi practicat si aplicat in toate sectoarele de activitate, indiferent de domeniu.

Modelarea performantei in cadrul serviciilor publice locale prin evaluarea binomului manageri-cetateni prezinta conceptualizarea modelelor econometrice ale metodelor de evaluare a performantelor serviciilor publice locale prin solutionarea reclamatiilor, sesizarilor, sugestiilor si implementarea initiativelor cetatenesti.

Din cuprins

  • Conceptualizarea modelelor econometrice de imbunatatire a performantelor serviciilor publice locale prin solutionarea sesizarilor, reclamatiilor si sugestiilor
  • Evaluarea performantelor serviciilor publice locale prin binomul optimism-pesimism al relatiei manager-cetatean

Puncte forte

  • tratare ampla a aspectelor ce tin de modelarea performantelor serviciilor publice locale prin prisma evaluarii binomului manageri-cetateni
  • analizeaza legislatia si jurisprudenta incidente
  • interpretari si clarificari doctrinare
  • caracter interdisciplinar
  • ample referinte bibliografice
  • include tabele, figuri si anexe care faciliteaza asimilarea informatiei

Recomandare

A se vedea si Managementul organizatiilor publice – Metode de evaluare a performantelor serviciilor publice locale

Despre autoare

Tincuta Gudana Vrabie are o experienta  profesionala pe peste 20 de ani in administratia publica locala, fiind cadru didactic in cadrul Universitatii „Dunarea de Jos” Galati pentru disciplinele Management, comunicare si relatii publice, Comportamentul consumatorului, Bazele administratiei publice si Contencios administrativ. Este formator in cadrul unor proiecte, precum si la Institutul National de Administratie pentru programe de formare specializata. Participa si prezinta lucrari si articole in cadrul conferintelor nationale/internationale in domeniul management, are lucrari de specialitate publicate in reviste/baze de date (ISI Proceedings, BDI).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0549 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.