Modelarea video pentru copiii mici cu tulburari din spectrul autist. Ghid practic pentru parinci si specialisti de Sarah Murray

Modelarea video pentru copiii mici cu tulburari din spectrul autist. Ghid practic pentru parinci si specialisti de Sarah Murray
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 160
Categoria: Familie
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea descrie in mod practic cum decurge procesul de filmare si editare a videoclipurilor personalizate, care pot fi integrate extrem de eficient in terapia de recuperare a copiilor mici cu TSA.

Abilitatile care pot fi predate prin intermediul modelarii video sunt diverse: sporirea atentiei, interactiunea cu alti copii, imbracatul sau jocul creativ. Autoarele prezinta trei strategii – modelarea video de baza, auto-modelarea video si modelarea video de tip punct-de-vedere – alaturi de studii de caz detaliate, care demonstreaza fiecare tehnica in parte.

„Ca psihopedagog special si specialist in autism, consider ca volumul de fata este un material didactic extrem de valoros. Are un format prietenos, usor de citit, si propune o multitudine de strategii practice, care pot fi utilizate imediat, fara multa pregatire prealabila. Am utilizat modelarea video pentru a preda abilitati individuale, dar si rutine colective, iar rezultatele sunt impresionante.” (Christina Reynolds, specialist in autism, Prior Lake-Savage Area Schools, Minnesota)

Nr. de pagini: 160
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.131 sec