Monstri plini de speranta
44,56 lei
46,90 lei (-4,99%)

Monstri plini de speranta

Monstri plini de speranta
-5%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Altele
Preț: 44,56 lei
46,90 lei (-4,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Romanul Monstri plini de speranta este un adevarat tur de forta– unul in care Albert Einstein ironizeaza cu nonsalanta un amfiteatru plin cu nazisti, iar Wittgenstein este un oaspete excentric al unei petreceri tipic englezesti. Este o frumoasa poveste de dragoste intre Max, un tanar student englez, specializat in fizica si biologie, si Eleanor, antropolog german cu origini evreiesti. Destinul tumultos al celor doi se intersecteaza cu evenimente majore ale secolului al XX-lea (al Doilea Razboi Mondial, dictatura lui Stalin, razboiul civil din Spania etc.) si cu descoperirea unora dintre cele mai rasunatoare teorii stiintifice (teoria psihanalitica, teoria relativitatii, inventarea bombei atomice).
Roman complex, cu o trama narativa sofisticata, Monstri plini de speranta surprinde reactiile umane in fata violentei istoriei. Nicholas Mosley scrie un adevarat roman al ideilor, in care atmosfera analizelor savante se impleteste cu o pasionanta poveste de iubire.
Nicholas Mosley este descendentul unei vechi familii aristocratice englezesti. El este fiul lui Oswald Mosley si al Cynthiei Curzon, fiica Marchizului Curzon de Kedleston, vicerege al Indiei. Scriitorul isi va face studiile la Eton si la Oxford, iar in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial va fi detasat in Italia si va primi Crucea Militara pentru curaj in lupta. A publicat treisprezece romane, iar in 1990 a obtinut Whitbread Prize pentru romanul Monstri plini de speranta.

Traducere din limba engleza de Cornelia Bucur
Autor: Nicholas Mosley
Nr. Pag.: 687

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1316 sec