Monstrul din prag (H. P. Lovecraft)

Monstrul din prag (H. P. Lovecraft)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Proza Diversa
Preț: 13,92 lei
16,38 lei (-15,02%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Monstrul din prag. Magie neagra.
Fenomene misterioase.
Acte de vampirism.
Din negura timpului, stiinta nelegiuita a unui stramos vrajitor pune pecetea blestemului pe destinul tanarului arheolog Ward, cufundandu-l intr-o bizara nebunie insotita de degenerare fizica. Tanarul plateste cu viata curiozitatea care l-a impins sa se afunde in cercetari asupra vietii si personalitatii misteriosului vrajitor, mort de secole.

Reproducem un scurt fragment:

„Dar, lucru ciudat, demnul domn Merritt a fost impresionat cel mai mult de un amanunt neinsemnat. Pe vechea masa de acaju era pus un exemplar foarte vechi din Borellus, adnotat si subliniat de mana lui Curwen. Cartea era deschisa la mijloc si un paragraf subliniat de mai multe ori cu pana atrase atentia vizitatorului. Lectura acestor cateva randuri ii produse o tulburare de nedescris. Si le-a amintit pana la sfarsitul zilelor si le-a transcris cuvant cu cuvant in jurnalul sau intim. Iata-le:
Sarurile esentiale ale Animalelor se pot prepara si pastra in asa fel incat un Om ingenios sa poata avea o intreaga Arca a lui Noe in Cabinetul sau si sa faca sa rasara, dupa voie, frumoasa forma a unui Animal, pornind de la cenusile lui; si printr-o asemenea metoda, aplicata Sarurilor esentiale ale Pulberii omenesti, un Filozof poate, fara nici un fel de Necromantie criminala, sa reinvie Forma unuia dintre Stramosii sai defuncti, pornind de la Pulberea Corpului sau incinerat.″

Nr. de pagini: 240
Anul aparitiei: 2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

14,45 lei
17,00 lei (-15%)
13,30 lei
19,00 lei (-30%)
33,25 lei
47,50 lei (-30%)
Created in 0.1308 sec