Mos Teaca si alte opere alese (Anton Bacalbasa)

Mos Teaca si alte opere alese (Anton Bacalbasa)
-34,9%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Poezii
Preț: 4,23 lei
6,50 lei (-34,92%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Mos Teaca si alte opere alese de Anton Bacalbasa.

Plasata in colectia Clasici Romani cartea de fata se alatura celorlalte prin care se valorifica potentialul creativ al poporului roman prin reprezentati de seama. Prin cuvantul clasic se poate intelege clasicismul ca si curent literar dar si o valoare perena ce strabate timpul si care prin repetitie constanta se pastreaza in constiinta unei comunitati. Desfasurarea existentei in cercul stramt intre viata si moarte pastreaza constiinta treaza unui popor,a unei natiuni in concertul culturii universale.
Colectia Clasici Romani nu face altceva decat sa reinvie cateva din cele mai importante creatii artistice ale celor ce au plasat valorile nationale in context universal si sa refaca astfel geneza si moartea pentru a se pastra vie viata spirituala.
Volumul Mos Teaca si alte scrieri alese semnate de Anton Bacalbasa prin structura lui cuprinde o serie de scrieri cunoscute ale scriitorului grupate pe rand sub titlurile Mos Teaca care cuprinde 32 de texte epice,Schite si pamflete cu 10 texte ce indeplinesc rigorile speciilor literare prezente in titlul grupajului, Articole literare cu doua texte publicistice de reala actualitate.Asadar cartea de fata publicata la editura Andreas reuneste 44 de texte epice valoroase ale literaturii nationale. De asemenea cartea cuprinde repere biobibliografice unde sunt evidentiate cateva din cele mai importante momente ale vietii si creatiei lui Anton Bacalabasa.Grafica este in acord cu intreg continutul cartii descoperindu-se cu fiecare pagina migala si talentul de artizan, ce stau marturie pentru forta creatoare,care strabate timpul si reuseste sa-l invinga.


Format: 13x20 cm
Legatoria: brosata
Nr. pagini: 144

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

9,75 lei
13,00 lei (-25%)
Created in 0.1608 sec