Mostenirea legala. Partajul succesoral Practica judiciara adnotata

Mostenirea legala. Partajul succesoral  Practica judiciara adnotata
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Preț: 31,20 lei
39,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Mostenirea legala. Partajul succesoral Practica judiciara adnotata. Mostenirea legala. Partajul succesoral reprezinta o sinteza de jurisprudenta si doctrina, o adnotare teoretica a practicii judiciare din acest domeniu de actualitate, ce continua sa fie atragator pentru orice jurist, prin bogatia si complexitatea problemelor pe care le ridica.
  Lucrarea este gandita pe capitole ce respecta intr-o mare masura structura Codului civil si cuprinde selectii ori continutul integral al unor hotarari judecatoresti civile in materia mostenirii legale si a partajului succesoral, cu note de doctrina din diferite reviste, lucrari, cursuri, tratate de specialitate.
  Spetele prezentate– peste 400 in total– fac parte atat din istoria moderna a dreptului romanesc, cat si din perioada premergatoare anilor’90, fiind inserate cele mai recente solutii ale instantelor judecatoresti, practica judiciara a majoritatii curtilor de apel, precum si decizii de indrumare ale fostului Tribunal Suprem, decizii ale Sectiei civile a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (fosta Curte Suprema de Justitie), decizii date de Sectiile Unite in recursuri in interesul legii, nelipsind jurisprudenta Curtii Constitutionale.


Data aparitiei: 29.09.2009
464 pagini

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1264 sec