Motivarea - Ediţia a II-a
14,40 lei
18,00 lei (-20%)

Motivarea - Ediţia a II-a

Motivarea - Ediţia a II-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 152
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Carti diverse
Preț: 14,40 lei
18,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Max Landsberg - MOTIVAREA.

Cum aţi defini dumneavoastrã motivaţia? Nu vi se pare greu sã gãsiţi cuvintele care ar descrie forţa interioarã pe care o simţim ori de câte ori dorim sã punem în practicã o viziune proprie? Provocarea de a da aceastã definiţie şi de a-i ajuta pe cei ce doresc sã-şi consolideze strategiile motivaţionale l-au determinat pe autor sã scrie aceastã carte. Aşa cum existã o legãturã între yin şi yang în taoism, aşa este legatã motivaţia personalã de motivaţia celorlalţi.
Nu putem motiva pe nimeni dacã nu suntem capabili sã ne motivãm pe noi înşine, iar motivaţia stã la baza tuturor activitãţilor noastre.
Cu ajutorul cãrţii veţi putea sã vã însuşiţi câteva modalitãţi simple de dezvoltare a competenţelor motivaţionale proprii, astfel încât sã puteţi beneficia de o strategie a dvs. În partea a doua a cãrţii veţi primi noţiuni de psihologie practicã pentru a-i putea ajuta şi pe alţii sã fie motivaţi, aptitudine absolut necesarã managerilor şi nu numai lor. A motiva este un obicei pozitiv, obişnuiţi-vă să-l puneţi în practică şi bucuraţi-vă de acest dar.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2666 sec