Motive pentru a zâmbi. Încurajări şi inspiraţie pentru călătoria pe valurile vieţii

Motive pentru a zâmbi. Încurajări şi inspiraţie pentru călătoria pe valurile vieţii
-20%
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 224
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

O sursă motivaţională!
Fiecare dintre noi avem nevoie de un cuvânt bun, de susţinere pentru a putea trece peste fiecare zi în parte. Cartea lui Zig Ziglar ne oferă acel sfat de care avem nevoie, anecdota care ne face ziua mai bună, precum şi citate pline de tâlc ale unor personalităţi din diverse domenii. Toate acestea vă vor ajuta să aveţi o viziune optimistă despre viaţă şi despre relaţiile dintre oameni, conducând — pentru cei care vor să trăiască în mod armonios — la împlinire personală şi atingerea scopurilor propuse.
Motive pentru a zâmbi reprezintă ajutorul spiritual care te va învaţa să te confrunţi plin de seninătate cu propria existenţă şi va transforma zâmbetul, răbdarea şi umorul în aliaţi de nădejde pentru învingerea adversităţilor.

Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ceea ce facem, cum arătăm, ce anume spunem şi cum o spunem.
Colecţia Cărţi Cheie a fost concepută tocmai pentru a vă ajuta să parcurgeţi aceste patru căi, dezvăluind secretele de succes ale celor mai avizaţi autori în materie. Un ghid esenţial pentru cei care doresc să îşi atingă scopurile propuse şi să aibă o viaţă fericită şi echilibrată.


Zig Ziglar (n. 1926) este una dintre autorităţile de vârf din domeniul motivaţional.
S-a născut într-o zonă rurală din Alabama, iar mai târziu familia sa s-a mutat în Yazoo City, statul Mississippi. S-a înrolat în Marina americană, iar după lăsarea la vatră, în 1946, a studiat la University of South Carolina. Curând însă, a abandonat facultatea şi a început să vândă vase de aluminiu pentru Wearever Aluminum Company.
În 1968, a devenit vicepreşedinte şi director de training la Automotive Performance Company, mutându-se la Dallas, Texas. În 1970, şi-a început cariera de conferenţiar în domeniul motivaţional. Numele său este astăzi, pentru multă lume, sinonim cu noţiunile de încredere, motivare şi succes.
De-a lungul a treizeci de ani, a căpătat statura unei personalităţi naţionale, fiind în prezent preşedintele Corporaţiei Zig Ziglar, cu sediul în Dallas, o organizaţie cu peste şaizeci de angajaţi, al cărei scop este acela de a ajuta oamenii să-şi utilizeze cu succes resursele fizice, mentale şi spirituale.
Cărţile sale au fost traduse în mai multe limbi, printre care spaniolă, franceză şi coreeană. Printre cele mai cunoscute, se numără Confessions of a Happy Christian, See You at the Top, Top Performance.
De acelaşi autor, la Curtea Veche Publishing au mai apărut: Dincolo de vârf (2000), Putem creşte copii într-o lume negativă! (2000), Secretul căsniciei. Idila poate dura o viaţă (2001), Alte motive pentru a zâmbi (2007).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.086 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.