Motivele de recurs in procesul civil

Motivele de recurs in procesul civil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 288
Categoria: Carti diverse
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Motivele de recurs in procesul civill - Ioan I. Balan.

Lucrare distinsa cu Premiul „Ilie Stoenescu”, acordat de Uniunea Juristilor din Romania - decembrie 2007


Monografia este consacrata unei teme de larg interes teoretic si practic pentru aceasta perioada in care legislatia procesual civila a cunoscut schimbari frecvente, inclusiv in ceea ce priveste recursul.
In rastimp de doar cativa ani reglementarea recursului a cunoscut modificari substantiale, uneori cu solutii discutabile, si de aceea lucrarea, care face o analiza la zi, dar evoca si evolutia reglementarii cu meritele si lipsurile ei, este de o deosebita utilitate pe de o parte pentru teoreticienii si practicienii dreptului, iar pe de alta pentru cei interesati de perfectionarea legislatiei.
Si din punct de vedere al formei, monografia corespunde exigentelor unei lucrari stiintifice. Se remarca, sub un prim aspect sistematizarea riguroasa, terminologia adecvata, stilul clar, fraza eleganta, iar sub un al doilea aspect, aparatul critic bine pus la punct, ceea ce denota documentarea bogata si atenta, dar si probitatea stiintifica a autorului. Asa fiind, monografia de fata vine sa imbogateasca doctrina juridica romaneasca, fiind un reper in analiza recursului.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1130 sec