Mozart si femeile
29,99 lei
39,99 lei (-25,01%)

Mozart si femeile

Mozart si femeile
-25%
ISBN: 973-576-970-0
Editura:
Anul publicării: 2006
Categoria: Memorialistica
Preț: 29,99 lei
39,99 lei (-25,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Mozart, copilul-minune, Mozart, geniul.

Biografia lui Enrik Lauer oglindeste cel mai intim si, in acelasi timp, cel mai putin cunoscut aspect din viata lui Mozart: FEMEILE.

In timpul scurtei sale existente, ele au fost o sursa de fericire si de inspiratie, dar si de adanca mahnire. Povestea lui este si povestea lor. A mamei lui Mozart cea plina de iubire, sensibilitate si spirit de sacrificiu, care a pastrat echilibrul familiei, dar s-a stins intr-o camera saracacioasa din Paris, in timp ce fiul ei sustinea concerte in marile saloane pariziene; a surorii pe care a iubit-o si a considerat-o egala cu el pentru talentul ei muzical deosebit, nevalorificat insa din cauza prejudecatilor vremii; a verisoarei "Basle", cu care a intretinut nu doar o corespondenta erotica; a celor trei surori Weber, dintre care doar cea mai mica i-a fost alaturi pe patul de moarte; si, nu in ultimul rand, a lui Nancy Storace, prima lui "Susanna", un copil-minune, neastamparat si nonconformist, la fel ca el.

Mozart si femeile ofera cititorilor o viziune moderna asupra creatiei artistice si asupra vietii personale a lui Wolfgang Amadeus Mozart.

Nr. de pagini: 314
Anul aparitiei: 2006

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Memorialistica - Cele mai vândute cărți

Created in 0.1035 sec