Mr. Peanut
30,30 lei
36,95 lei (-18%)

Mr. Peanut

Mr. Peanut
-18%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Romane
Preț: 30,30 lei
36,95 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„Mr. Peanut este un roman flamboaiant, minunat scris, despre natura duala a casatoriei, despre dragostea indoielnica si nesiguranta care pindeste la tot pasul.” (Philadelphia Inquirer)
 
„Adam Ross a alcatuit un roman diabolic de complicat, ce aminteste de Sudoku. Firul narativ aduce mai degraba a vrajitorie, iar bucatile care-l construiesc sint incredibil de bine sudate. Oricum l-ai intoarce, de oriunde l-ai apuca, el sta mereu in picioare. Ce sa mai vorbim? E un roman inteligent scris, amuzant si– cind apuci sa-i dai de cap– nespus de trist.”

Traducere din limba engleza de Ioana Vacarescu
 
David Pepin si-a iubit sotia de cind s-au intilnit, la colegiu, la un curs despre Alfred Hitch­cock. Dupa treisprezece ani de casnicie, tot nu-si poate imagina viata fara ea, insa e obsedat de eventualitatea mortii acesteia. Cind, printr-un concurs miste­rios de imprejurari, Alice chiar moare, David este principalul suspect, desi, din cite descopera detectivii Hastroll si Sheppard, persoana direct implicata este un personaj bizar, care si-a luat numele de Mobius. Asemenea gravurilor lui Escher, care inspira jocurile video pe care le creeaza David, firele narative ale romanului formeaza figuri complicate si inselatoare, rasturnari de perspectiva spectaculoase, nascind indoieli in mintea citi­torului: oare chiar e posibil sa cunosti pe cineva pe deplin? Crima si casnicia pot fi uneori fata si reversul aceleiasi medalii?
 
„De la Cui i-e frica de Virginia Woolf? incoace, nimeni n-a mai indraznit sa intre in partea intunecata a unei casnicii precum Mr. Peanut... o carte atit de fascinanta, ca-ti da fiori.” (Stephen King)
 
„Iata un debut cum rar mai vezi. Un stil minunat, ce combina dragostea si tortura pentru a crea un virtej narativ acaparator, alaturi de un subiect izvorit dintr-o dragoste ucigatoare. Asa se naste o carte aspra si sublima, infioratoare si curajoasa.” (Publishers Weekly)


NUMAR PAGINI:    488
FORMAT:    130x200
AUTOR:    Adam Ross

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1651 sec