MU, continentul pierdut

MU, continentul pierdut
-15%
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 384
Format: 13x20cm
Preț: 23,80 lei
28,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

"Mu, continentul pierdut" este cartea care initiaza teoria existentei unui continent pierdut in Oceanul Pacific. Aparuta pentru prima oara in 1926, aceasta lucrare a fost republicata fara intrerupere de atunci!

Autorul ei, colonelul James Churchward, a fost un om extraordinar (soldat, inventator, lingvist, artist, cartograf si geolog, printre alte lucruri), iar aici el relateaza aventurile sale extraordinare din calatoriile facute in jurul lumii, in cautarea civilizatiilor mistice care au existat odata in negura vremurilor.

Churchward a pornit ca tanar soldat a armatei britanice in India ocupata, unde s-a imprietenit cu un preot hindus avand un nivel spiritual foarte inalt. De-a lungul prieteniei lor de doisprezece ani, acest preot i-a aratat lui Churchward niste tablite antice de piatra care fusesera ascunse in pivnitele templului, timp de mii de ani. Tot el l-a invatat pe Churchward sa citeasca scrierea ezoterica inscriptionata pe tablite, afirmand ca acest limbaj era limba primara a umanitatii! Tablitele povesteau despre o civilizatie foarte avansata, raspandita in toata lumea, care isi avea punctul de plecare pe un continent din Oceanul pacific, care a fost pana la urma distrus de modificarile cataclismice prin care a trecut pamantul.

Ar putea fi adevarata o asemenea poveste? Churchward a facut din aflarea raspunsului la aceasta intrebare misiunea vietii sale. incepand cu sfirsitul anilor 1800, el a calatorit intensiv prin Asia Centrala si in Pacific, cautand indicii ale unor civilizatii pierdute - calatorii care ar fi extrem de dificile si costisitoare chiar si in zilele noastre. A strans dovezi din Egipt, America Centrala, Siberia, America de Sud-Vest. Concluzia investigatiei sale care l-a purtat prin lumea intreaga o puteti gasi aici.

Nr. de pagini: 384
Format: 13x20cm
Anul aparitiei: 2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

23,80 lei
28,00 lei (-15%)
23,80 lei
28,00 lei (-15%)
Created in 0.1331 sec