Multe Vieti Multi Maestri

Multe Vieti Multi Maestri
-15%
Preț: 12,75 lei
15,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Multe Vieti Multi Maestri

Prezentare:

Această carte provocatoare şi scrisă minunat depăşeşte barierele psihoterapiei convenţionale şi prezintă un tratament inovator şi extrem de eficient. Ar trebui luată în serios de profesioniştii în sănătate mentală."

Dr. Edith Fiore, psiholog clinician şi autor al lucrării, You Have Been Here Before [Ai mai fost aici]

„Această carte uneşte psihiatrul cu misticul, căutarea adevărurilor supreme şi promisiunea reîncarnării personale. Se citeşte ca un roman captivant şi este atât de convingătoare, încât nu am putut să o las din mână."

Dr. Harry Prosen, profesor şi preşedinte la catedra de Psihiatrie şi Ştiinţe de Sănătate Mentală la Colegiul Medical din Wisconsin

„O relatare fascinantă pe studii de caz, care fundamentează eficienţa terapiei pe vieţile anterioare. Cartea va deschide uşi pentru mulţi dintre aceia care nu au luat niciodată în considerare valabilitatea conceptului de reincarnare.”

Richard Sutphen, autor al lucrărilor, Past Lives, Future Loves [Vieţi trecute, iubiri viitoare] şi You Were Born Again To Be Together [V-aţi născut din nou ca să fiţi împreună]

„Dr. Weiss integrează concepte ale psihoterapiei tradiţionale cu explorarea inconştientului spiritual al pacientei sale. Viziunea mea despre mine şi despre alţii nu va mai fi niciodată la fel."

Dr. Joel Rubinstein, fost profesor de psihiatrie la Facultatea de Medicină de la Harvard; acum profesează în particular

„O explorare interesantă, bine scrisă şi provocatoare a influenţei terapiei pe vieţile anterioare asupra comportamentelor prezente. Nu o poţi lăsa din mână fără să simţi empatie cu concluziile Dr. Weiss."

Dr. Andrew W. Slaby, director medical, Spitalul Fair Oaks

„O relatare profund mişcătoare a trezirii spirituale neaşteptate a unui om. Această carte extrem de curajoasă a făcut loc unei căsătorii între ştiinţă şi metafizică. O lectură obligatorie pentru o lume dornică, în căutarea sufletului.”

Jeanne Avery, autoare a lucrării Astrology and Your Past Lives [Astrologia şi vieţile trecute]

Ca psihoterapeut tradiţional, Dr. Brian Weiss a fost uimit şi sceptic atunci când o pacientă de-a sa a început să îşi amintească traumatisme din vieţile trecute, care păreau să fie cheia care să explice coşmarurile ei repetitive şi atacurile de anxietate. Însă scepticismul lui s-a erodat atunci când ea a început să transmită mesaje din "spaţiul dintre vieţi", care conţineau dezvăluiri remarcabile despre familia dr. Weiss şi despre fiul acestuia, care murise. Folosind terapia pe vieţile anterioare, el a reuşit să vindece pacienta şi să pornească într-o fază nouă, mai însemnată, a carierei sale.
Absolvent al Universităţii Columbia şi al Facultăţii de Medicină de la Yale, dr. Brian L. Weiss este în prezent preşedintele secţiei de Psihiatrie la Centrul Medical Sinai din Miami.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.083 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.