Multimedia - ghid practic

Multimedia - ghid practic
-15%
Editura:
Categoria: Manuale
Preț: 45,39 lei
53,40 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Despre carte. .

Cui se adreseaza cartea

Cartea de adreseaza celor care se ocupa sau doresc sa se ocupe de multimedia.

Selectia prezentata in carte (documentarea a fost facuta pe baza a 40-50 de manuale harware si software consultate de autor in timpul elaborarii textului) indruma cititorul spre studiu si spre obtinerea de informatii suplimentare.

Volumul abordeaza proiectarea, organizarea si producerea proiectelor multimedia de toate categoriile, dar si metodele de evitare a capcanelor de ordin tehnic si juridic pe durata desfasurarii acestor activitati. Mai mult decat orice, cartea este reprezinta un ghid practic pentru crearea de continut multimedia, continand sugestii, indicatii si solutii.

Prima parte trateaza elementele fundamentale ale conceptului de multimedia. Sunt prezentate in detaliu instrumentele hardware si software. Veti invata despre importanta textelor si despre modul de a imbunatati aspectul caracterelor, despre alegerea culorilor, precum si despre digitizarea sunetelor si a segmentelor video. Veti invata despre interactiunea cu operatorul uman si despre modul de proiectare a unei interfete de calculator prietenoasa cu utilizatorul.

Apoi, vi se va prezenta procesul creativ si organizational defalcat pe etape, care are drept rezultat obtinerea unui proiect multimedia finisat. Veti invata chiar si modul de publicare in Web a proiectelor dumneavoastra multimedia.

Cartea contine planse color cu exemple utile cititorului.

Din Cuprins:

Componente hardware si software pentru multimedia

Platformele de productie Windows si Macintosh

Elemente constructive ale unui proiect multimedia

Multimedia si Internetul

Asamblarea si livrarea unui proiect multimedia

Despre autor...

Tay Vaughan este o autoritate in lumea produselor multimedia. Este dezvoltatorul si producatorul unor proiecte de prima clasa pentru clienti precum Apple, Microsoft, Lotus, Novell si Sun.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1640 sec