Muzica si miscare, manual pentru clasa a IV-a, Semestrul I si Semestrul II (Lacramioara-Ana Pauliuc) - Contine CD cu editia digitala

Muzica si miscare, manual pentru clasa a IV-a, Semestrul I si Semestrul II (Lacramioara-Ana Pauliuc) - Contine CD cu editia digitala
-20%
Editura:
Anul publicării: 2016
Preț: 14,39 lei
17,99 lei (-20,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Manual declarat castigator pe locul I la criteriile„calitate” si„pret” in cadrul licitatiei MENCS 2016, pentru manuale digitale de clasa a IV-a.

Peste 315 materiale multimedia originale (planse, materiale video, inregistrari audio cu varianta pozitiv si negativ a unor cantece, jocuri interactive, sunete ale instrumentelor muzicale, cantece interpretate instrumental la pian, pentru demonstratie.
Aplicatie multimedia Pianul virtual©– un instrument original, oferit in EXCLUSIVITATE in manualul Muzica si miscare al Editurii CD PRESS, cu ajutorul caruia pot fi exersate cantecele din manual si nu numai.

Echipa de autori cu vasta experienta:

   –   prof. grad I Lacramioara-Ana Pauliuc, dirijor de cor– Colegiul National de Arte„Dinu Lipatti” Bucuresti, cadru didactic cu experienta indelungata la catedra
   –   dr. Costin Diaconescu– absolvent al Liceului de muzica„George Enescu” Bucuresti, cu 20 de ani de experienta in domeniul educational scolar, coordonator a sute de lucrari de specialitate (manuale scolare, materiale auxiliare etc.)

Manualul va fi completat de un Caiet de lucru multifunctional (lucru individual l teme l exersare a notiunilor din manual l spatii pentru desene si scheme), realizat de aceeasi echipa de autori ca si manualul.

Anul aparitiei : 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3005 sec