Muzica Timpului
15,20 lei
19,00 lei (-20%)

Muzica Timpului

Muzica Timpului
-20%
ISBN: 973-87659-5-1
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 224
Categoria: Science fiction
Preț: 15,20 lei
19,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Descriere:

Muzica timpului imbina cunostintele muzicale ale lui Preston Nichols cu experimentele de calatorii in timp la care el a luat parte, revelandu-ne in premiera rolul sau ascuns in industria muzicii, unde a lucrat ca inginer de sunet.

Preston ne vorbeste despre inovatiile aduse de el in ingineria sunetului si explica modul in care sugestiile subliminale au fost utilizate pentru influentarea maselor de oameni care ascultau rock 'n roll. El ne dezvaluie, de asemenea, cum cunostintele sale muzicale au fost multa vreme folosite pentru controlul mintii si manipularea oamenilor, evident, fara stirea acestora.

Aflam noi dovezi si informatii despre uluitoarele calatorii in timp la care Preston Nichols a fost martor, precum si despre eforturile adversarilor sai de a-l aresta si a-l reduce, astfel, la tacere. Un asemenea exemplu este cazul lui John Ford, colegul lui Preston Nichols, care a fost trimis dupa gratii fara proces pentru ca a incercat sa prezinte adevarul. Printr-o remarcabila situatie de viata, forte misterioase il salveaza pe Preston, dupa care acesta demareaza o investigatie impotriva celui mai puternic om politic, la acea vreme, din Long Island.

Muzica timpului ne dezvaluie misterele care au însotit omenirea in cautarea sa constanta pentru intelegerea paradoxului timpului si a modului in care constiinta poate fi descatusata.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

22,40 lei
28,00 lei (-20%)
Created in 0.1024 sec