My Dear Mr. Stalin

My Dear Mr. Stalin
Preț: 70,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 385
Format: 14,5 cm X 20,5 cm

DESCRIERE

My Dear Mr. Stalin - Susan Butler.

"Pe baza unor texte din documentele aflate în arhivele sovietice, în anul 1957, Ministerul Sovietic al Afacerilor Externe a tiparit lucrarea Corespondenta lui Stalin cu Attlee, Churchill, Roosevelt si Truman, care va fi reeditata fie sub titlul original, fie intitulata Corespondenta lui Stalin cu Roosevelt si Truman. Lipsesc însa mesaje cheie transmise de Roosevelt, altele reprezinta numai parafraze ale mesajelor scrise de acesta, toate fiind datate în functie de ziua în care au ajuns la Kremlin mai curând decât cea în care au fost expediate.
My Dear Mr. Stalin este prima carte care include atât toate mesajele asa cum au fost ele scrise de Roosevelt, cât si toate textele transmise de Stalin în forma în care Roosevelt le-a citit." - Din Introducerea cartii.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0638 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.