Ne putem lua ramas-bun de mai multe ori

Ne putem lua ramas-bun de mai multe ori
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ultima carte a lui David Servan-Schreiber. Dupa 19 ani in care a reprezentat speranta tuturor acelora care se confrunta cu cancerul, autorul celebrelor„Vindeca” si„Anticancer”, aflat in pragul marii treceri, arunca o privire clarificatoare inapoi.„Stiam ca mai devreme sau mai tarziu acesta clipa va veni. Puteam sa aman finalul, sa castig timp, dar am stiut ca in cele din urma va urma marea recidiva. Ultima.” Ce ramanea deci din intreaga sa viata si opera, care ar putea purta numele generic de„Anticancer”?
David Servan Schreiber recunoaste cu franchete felurile in care s-a abatut de la propriile sale sfaturi. Confirmand inca odata revolutionarul sau program anticancer, de la dieta pana la odihna si meditatie, de la miscare pana la activitati creatoare, introduce in poveste mai multe cazuri clinice si ofera o perspectiva recalibrata asupra problemei, scotand in evidenta elemente pe care el insusi le-a ignorat.
Este cartea unui invingator. Milioane de oameni au beneficiat de pe urma experientei sale de explorator. In ultima instanta, aceasta carte ne arata ca exista multe moduri de a pleca si ca suntem mult mai mult decat un trup muritor. Curajul, onestitatea, puterea de investigatie stiintifica, seninatatea si clarviziunea lui David Servan Schreiber il plaseaza printre aceia care au darul de a lasa in urma lor o lume mai buna.
David Servan Schreiber, doctor in medicina, profesor de psihiatrie la Universitatea din Pittsburg, cofondator al Centrului de Medicina Integrativa, conducator al Laboratorului de Neurologie si Stiinte Cognitive din cadrul Institutului National American de Medicina, a publicat zeci de articole stiintifice si este autorul a doua carti bestseller:„Vindeca” si„Anticancer”, publicate in milioane de exemplare. A murit in iulie 2011.


Anul aparitiei:2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1266 sec