Nectarul cuvintelor lui SRI RAMAKRISHNA - Volumul I

Nectarul cuvintelor lui SRI RAMAKRISHNA - Volumul I
-10%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Religie
Preț: 19,80 lei
22,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Viata lui Sri Ramakrishna ne da posibilitatea sa-L vedem pe Dumnezeu fata in fata. Caci oricine a citit povestea vietii sale a devenit convins ca doar Dumnezeu este real si ca orice altceva este o iluzie. - Mahatma Gandhi, cuvant inainte la"Viata lui Sri Ramakrishna"

Sri Ramakrishna a fost intruparea perfectiunii a doua mii de ani de viata spirituala a trei sute de milioane de oameni. - Romain Rolland,"Viata lui Ramakrishna"

A parcurge aceste conversatii in care doctrina mistica alterneaza cu un simt al umorului aparte si in care discutiile referitoare la aspecte inedite ale mitologiei hinduse fac loc celor mai profunde si subtile cuvinte rostite vreodata despre natura Realitatii Ultime, este in el insusi un act eliberator, o lectie despre umilinta, toleranta si trecerea dincolo de judecata conventionala. - Aldous Huxley, prefata la"Evanghelia lui Sri Ramakrishna", editia din 1942

Acest sentiment constant al prezentei divine este intr-adevar locul in care putem spera ca, intr-un viitor nu prea indepartat, sa construim maretul templu al erei ce va sa vina, in care oamenii din toate religiile isi vor uni mainile si inimile in adorarea Spiritului Suprem - Cel care nu este departe de niciunul dintre noi, caci in Insasi Fiinta Sa ne ducem vietile si existam.  - Friedrich Max Miiller,"Ramakrishna, viata si cuvintele sale"

Nr. de pagini : 272
Anul aparitiei : 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Religie

Created in 0.1022 sec