Necuratul din Colga (crime scene 33)

Necuratul din Colga (crime scene 33)
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Proza diversa
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat

DESCRIERE

O serie de crime neelucidate intr-un orasel de provincie. Un agent special trimis sa investigheze cazurile. O tabara de antrenament camuflata in padure. Piste false, rasturnari de situatii, suspans. si foarte mult umor. O actiune extrem de credibila in primul thriller romanesc scris dupa atentatele de la 11 septembrie care au schimbat fata planetei.

„George Arion izbuteste sa ne ofere, sub eticheta romanului politist, mostre de reusit roman-roman, adica netextualizat, adica modern.”
Gheorghe Tomozei

„Aceasta carte a celui mai de seama reprezentant al romanului politist romanesc este o confirmare a faptului ca nu se poate face sub nici un chip o deosebire valorica intre proza de factura politista si ceea ce multi numesc literatura main-stream. Atunci cand calitatea artistica zvacneste intr-o opera literara, nu mai conteaza sub-genul. In Necuratul din Colga avem un roman exemplar din punct de vedere stlistic, cu miez si miza, avem o intreaga societate romaneasca, asa cum arata ea de douazeci de ani incoace, fantastic (sau nu?), influentata de cele intamplate la 11 septembrie 2001. si de data aceasta George Arion se intrece pe sine.”


Numar pagini: 204
Anul aparitiei: 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1171 sec