NETWORKING. Ghid de supravietuire pentru profesionisti

NETWORKING. Ghid de supravietuire pentru profesionisti
-10%
Anul publicării: 2010
Categoria: Bussines
Preț: 21,38 lei
23,76 lei (-10,02%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

NETWORKING. Ghid de supravietuire pentru profesionisti de Filipe Carrera. Cum sa ai succes prin retele de contacte.

Dupa Marketingul Digital in era web 2. 0, situata in topul 10 al celor mai bine vandute carti de management in Portugalia, Filipe Carrera, cel mai bun trainer al anului 2008, asa cum a fost desemnat la Conferinta mondiala Junior Chamber International de la New Delhi, expert in e-business si marketing, speaker, trainer, consultant, adauga succesului sau o noua carte: Networking– Ghid de supravietuire pentru profesionisti.
De ce networking in business? Cum facem Business Networking eficient? Cum ne ajuta Business Networking-ul sa ne dezvoltam afacerea? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care Filipe Carerra pe care le lamureste intr-o maniera directa, simpla, coerenta, practica.
“Cititorul, cu ajutorul cartii lui Filipe Carrera, isi va da seama de importanta networking-ului, de cea a relatiilor primare si a celor secundare sau intermediare. In concluzie, este un instrument care ajuta in cele mai diverse moduri, de exemplu: divulgarea competentelor, oportunitati de angajare, propuneri de afaceri, selectionarea specialistilor, intalniri cu vechi prieteni si colegi, etc.

Networkingul social si de afaceri din era digitala este o lume buna de explorat, dar intr-o forma organizata si coerenta, in functie de obiective definite.

Sfatuiesc cititorul sa intre in Networking intr-o forma didactica, asa cum o face Filipe Carrera in aceasta carte, in care isi utilizeaza experienta profesionala de formare, consulting si coaching pentru a explica avantajele si metodele networkingului.” (Eduardo Catroga, fost ministru de finante  al Portugaliei)

Networkingul - Terenul de vanatoare al unui maestru
Abilitatea de a comunica  instantaneu cu o retea de contact, indiferent de locatie este un atu al secolului in care traim.
“Nici macar serialele SF de la sfarsitul secolului XX nu isi imaginau aceasta posibilitate. Imaginau doar posibilitatea teleportarii oamenilor, inainte de a-si imagina ca nu ar avea nevoie de acea teleportare.”

Lucrarea contine exemple nenumarate ale unor situatii de confruntare, martorii cu simbol real nu numai ai autorului, ci si ai profesionistilor din peste 18 tari. Ambiente diferite, contexte si culturi diferite contribuie la reliefarea diverselor instrumente si tehnici prezentate, subliniind globalizarea retelelor in zilele noastre in 31 de povesti fabuloase, din care doua sunt din Romania.

Se pune accent si pe importanta utilizarii noilor tehnologii in networking si, in special, a instrumentelor puse la dispozitie de Web 2. 0, in cadrul carora veti putea intalni o pagina pe Facebook (Networking– Ghidul supravietuirii profesionale), care functioneaza precum un spatiu de interactivitate intre cititori si autor si care ofera acces la noi resurse in multiple forme.

Nu e suficient sa fii competent
Este nevoie ca piata muncii sa o recunoasca. Nu este posibil ca un profesionist desavarsit sa existe inchis in spatiul lui, de aceea networkingul a devenit indispensabil ca forma inteligenta de a gestiona retele de contact.
Aceasta carte se adreseaza tuturor profesionistilor care vor sa progreseze in carierele si afacerile lor. Pentru aceasta sunt prezentate tehnici de networking simple si eficiente cu obiectivul de a preveni momentele de colaps si de a realiza un plan de viata personal si profesional reusit.

Despre autor:
Licentiat in Economie la Institutul Superior de Economie si Gestiune, Filipe Carrera detine un Masterat in e-Business si e-Commerce la Universitatea Politehnica din Madrid si are cursuri postuniversitare in Marketing, Afaceri Electronice si Gestiunea de e-Learning.
Este profesor universitar in Managementul Marketingului si pentru Masterul de Marketing din cadrul Institutului Superior de Economie si Gestiune din Lisabona, avand ca responsabilitate educativa disciplina de Marketing.
Preda si in cadrul Institutului Portughez de Administratie si Marketing din Lisabona, avand ca responsabilitate disciplina de Sisteme de Informatii si este profesor coordonator pentru cursuri postuniversitare in Marketing Digital.
De asemenea, este profesor vizitator la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Romania.
Ca networking coach (antrenor) a sustinut seminarii si workshop-uri de networking in peste 40 de tari, pe 4 continente.Autor: Filipe Carrera
Pagini: 160
Format: 17x24
Anul aparitiei: 2010
Vezi și alte cărți: Ghid, Administratie

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1760 sec