Nicolae Crisan, Vademecum de tratamente ginecologice

Nicolae Crisan, Vademecum de tratamente ginecologice
-8%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Ginecologie
Preț: 33,81 lei
36,75 lei (-8%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezentare: Lucrarea, de maxim interes teoretic, dar mai ales practic, reprezinta o trecere in revista a celor mai moderne tratamente in principalele afectiuni ginecologice– amenoreele si sindromul premenstrual, hemoragiile uterine, infectiile genitale si tuberculoza genitala, chisturile ovariene, endometrioza si adenomioza, polifibroza uterina. Capitole separate sunt dedicate contraceptiei hormonale si spermicidelor, tratamentului infertilitatii, prin expunerea detaliata a tuturor procedurilor, tehnicilor si a stimulatorilor ovulatiei, cat si terapiei hormonale de substitutie in menopauza. La final, chimipoterapia in cancerele ovariene prezinta cele mai noi clase de antineoplazice si efectele lor secundare. Stilul schematic, deosebit de accesibil, cu informatii de mare actualitate face ca acest vademecum sa devina indispensabil specialistilor ginecologi, rezidentilor, endocrinologilor, medicilor de familie, dar si publicului larg.

Cuprins: Amenoreele. Hemoragiile uterine disfunctionale. Sindromul premenstrual. Infectiile genitale feminine. Tuberculoza genitala. Chisturile ovariene functionale. Sindromul ovarelor polichistice. Endometrioza. Adenomioza. Mijloacele terapeutice“nechirurgicale” indicate in polifibromatoza uterina. Tratamentul infertilitatii– Proceduri si tehnici– Stimulatorii ovulatiei. Contraceptia hormonala– Spermicidele. Terapia hormonala de substitutie in menopauza. Chimioterapia in cancerele ovariene.

Adresabilitate: Medici specialisti ginecologi, endocrinologi, de alte specialitati, medici de familie, rezidenti, publicul larg.
Numar pagini: 316
Format: 16/70*100
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1204 sec