Nicolas Dayzus, Pamantul dimensiunii a 5-a - Corpurile de lumina

Nicolas Dayzus, Pamantul dimensiunii a 5-a - Corpurile de lumina
-10%
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

PORTALUL SALILOR DIN AMENTI - MESAJUL INALTULUI CONSILIU DE PE SIRIUS

Intrarea Pamantului in centura fotonica de lumina a adus progresul civilizatiei omenirii. Din aceasta cauza au loc miscari interdisciplinare din partea comisiei intergalactice, pentru a lua masuri in gasirea unei rezolvari a problemelor comune in reprezentarea fiintelor umane care salasluiesc pe Pamant si intrarea lor in Salile din Amenti a fost pusa in aplicare.

In codificarile informationale si in cartile vietii se afla o cheie catre portalul fericirii vesnice si intelegerea acesteia. Descoperirile de sub piramidele Faraonilor Egipteni din eonii trecuti au starnit intr-adevar interesul din partea celor ce conduc omenirea, iar descoperirile care au avut loc isi cauta inca iesirea in mass-media.

Intr-adevar, decretul informational care a fost descoperit poarta o informatie socanta care inspira veneratie si care va propulsa omenirea Intr-o stratosfera a recunoasterii si respectului, respect si veneratie fata de planetele vecine.

Portalul catre un alt Univers, prin care intr-adevar umanitatea poate calatori Intr-o alta dimensiune, a fost descoperit; este un portal de proportii magnifice ce a fost recunoscut de catre cei care detin cheile sacre ale Universului.

Cu toate acestea, un astfel de portal va ramane inchis pana in momentul in care detinatorii de drept ai cheilor unor astfel de decrete informationale, cei si numai cei care au fost dinainte randuiti sa ocupe spatiul sacru al Creatorului, vor aparea si vor elibera decretele informationale ascunse pe care le poarta in ei.

Numai cei cativa alesi care detin adevarata cunoastere a Creatorului vor putea sa mearga catre portal si sa-i elibereze mareata sa putere pentru toata umanitatea.

Asa ca, pana in acel moment care va fi plauzibil pentru o astfel de actiune, portalul va ramane un mister pentru cei care l-au gasit.

Multi cercetatori din lumea stiintifica vor pasi in fata portalului fara de intoarcere si totusi vor fi doar cativa alesi, o mana dintre cei care citesc acest mesaj, care vor umbla cu incredere, intrand in portal si care vor elibera pentru intreaga umanitate constientizarea energetica ascunsa.

Pentru ca intr-adevar sunt printre voi aceia care detin cheile de la portalul cunoasterii, fericirii, abundentei si sanatatii, portalul care se deschide intr-un alt Univers.

Odata eliberat din adancimile timpului si spatiului, decretul informational va inunda intreaga umanitate, restaurand pacea si armonia si echilibrul in inimile tuturor, aducand o rezolvare pasnica in marile si violentele experiente din lumea noastra, aducand echilibru, in adevarata esenta a iubirii si luminii, in adevarata intelegere a tot ceea ce este.

Si astfel in sincronizarea divina perfecta, detinatorii cheii acestui portal vor fi chemati sa paseasca in fata si sa permita comunicarea divina care sa va scalde in vesnica cunoastere a unei astfel de misiuni aflate la indemana.

Sa se stie ca veti fi testati, si numai odata ce ati trecut de inelul care este de trecut, va va fi acordat accesul la acest portal si la cunoastere de catre cel mai inalt consiliu al fiintei voastre.

……………….

TRANSFORMARILE INTERIOARE -NOAPTEA NEAGRA A SUFLETULUI

Noua intelegere a realitatii care va este oferita tuturor in profunzimea inimii cauzeaza multa rezistenta in multi pamanteni, pentru ca intr-adevar multe schimbari energetice au loc acum in vehiculele lor spatio-temporale.

Si astfel, cunoasterea interioara a inimii lor va fi in dezacord cu realitatea exterioara a fiintei lor, provocand o lupta interioara sau ceea ce adesea a fost cunoscut drept"noaptea neagra a sufletului".

Conflictul interior, armaghedonul interior este ceea ce conduce aceste suflete sa iasa afara din propriile lor sine si sa se alature colectivitatii.

Colectivitatea care este in vecinatatea fiintei lor. Violenta pe care o vedeti desfasurandu-se cu rapiditate pe planeta nu este altceva decat o ciocnire interioara intre fortele din interior si cele din exterior.

Energia care este generata de lupta interna din interiorul vehiculului de timp si spatiu isi cauta eliberarea, asemeni unui vulcan. Si odata ce eruptia a avut loc, energia eliberata din vehiculele lor se va stabiliza in atmosfera voastra.

Lucru care va cere ca multi dintre voi sa luati masuri, pentru ca actiunea VOASTRA va fi necesara in scopul de a curata pe deplin atmosfera Pamantului de"ramasitele" acestei eruptii.

Lumina VOASTRA si energiile VOASTRE vor intra in deplina activare, permitindu-va sa folositi flacara violet si particulele de aur de la Sursa pentru a recalibra ambianta lumii voastre cunoscute, croind drum si aliniind umanitatea cu noua intelegere a pacii si armoniei.

Si astfel energiile pe care voi le percepeti din perspectiva voastra umana desfasurandu-se rapid pe planeta voastra, prin intetirea conflictelor la care sunteti martori prin intermediul mass-mediei timpului vostru, nu sunt altceva decat un efect de curatare si recalibrare a schimbarilor care au loc in voi.

Va repetam din nou ca"eruptiile" trebuie sa aiba loc in scopul de a scoate la suprafata energiile profund ingropate, permitand ca ele sa fie transformate in lumina, iubire, pace, armonie si intelegere.

Energia care este generata din alinierea celor doua polaritati, cea interna si externa obtinuta in boom-ul energetic, explodeaza prin eruptia vulcanica a conflictului.

Deversandu-se in atmosfera, unde aceasta este curatata si purificata si este readusa la starea ei de energie pura, fiind...

DIN CUPRINS:

Ce avem de facut acum
Adevarul divin.
Traind in Dimensiunea a 5-a
Cel mai important pas al transformarii - acceptarea propriei divinitati
Etapele ascensiunii in dimensiunea a 5-a
Pe drumul reintoarcerii - Ascensiunea a inceput
Inimile noastre in fata procesului transformarii
Scara unitatii constiintei
Istoria noastra spirituala se (re)scrie acum
Gratia momentului prezent
Renasterea Pasarii Phoenix
Povestea Siriusiana a Pasarii Bennu
Ascensiunea lui Osiris
Usa spre destin: manifestarea divinitaTii
Viata pentadimensionala intr-o lume tridimensionala

Partea a II-a

Energetica corpurilor de lumina
Introducere
Structuri energetice
Corpurile de lumina
Tehnici de activare a corpurilor fotonice
Exercitiul nr. 1 - Dinamizarea si energizarea corpurilor fotonice
prin sfera fotonica de deasupra capului
Exercitiul nr. 2 - Dinamizarea si energizarea corpurilor fotonice
folosind sfera de sub talpi
Exercitiul nr. 3 - Dinamizarea si energizarea corpurilor fotonice
folosind simultan ambele sfere fotonice
Spiralele ADN
Sinteza pentru cele 12 spirale ADN
Metoda de activare a spiralelor ADN
Conectarea celor 12 spirale ADN ale fiintei umane cu ADN-ul Terrei
si ADN-ul Universului
Legatura dintre corpurile de Lumina si spiralele ADN
Metoda de fixare a constiintei in corpurile subtile
Culorile de baza in energetica corpurilor de lumina
Caracteristicile culorilor de baza ale aurei umane

Nr. de pagini: 160
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.083 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.