Noua enciclopedie a Bibliei

Noua enciclopedie a Bibliei
Anul publicării: 2013
Categoria: Religie
Preț: 90,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

• De ce este Biblia cea mai buna carte a tuturor timpurilor?
• Ce anume ii confera unicitate?
• Cine sunt principalii actori ai evenimentelor din Biblie?
• Cum era viata in vremurile biblice?


Iata o carte captivanta care raspunde la numeroase astfel de intrebari! Este un ghid util de personaje, locuri, evenimente si conceptii cuprinse in Biblie. O multime de informatii diverse sunt reunite intr-un singur volum menit sa edifice, dar si sa delecteze.

Noua enciclopedie a Bibliei este alcatuita din sapte sectiuni majore care acopera diferite aspecte ale Bibliei, fiind scrisa cu mare migala si intr-un stil accesibil pentru toate nivelurile de studiu. Ultima sectiune faciliteaza cautarea rapida a informatiilor si a conceptelor-cheie.

Include 300 de poze color, harti, cronologii si diagrame care ilustreaza principalele teme, evenimente, personaje si fapte istorice biblice.


MIKE BEAUMONT a studiat limbile moderne la University of Durham si teologia, la London School of Theology. Este pastor, orator, autor si crainic activ la King’s Centre, Oxford, Anglia. Calatoreste in toata lumea formand lideri religiosi, vorbind la conferinte si predand la cateva colegii teologice.
Este autorul volumelor The One-stop Guide to Jesus si The One-stop Bible Guide si colaborator la NIV Thematic Study Bible si Collins Bible Companion.

Nr. de pagini : 224
Anul aparitiei : 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1066 sec