Noul Cod civil. Comentariu pe articole

Noul Cod civil. Comentariu pe articole
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Procedura
Preț: 440,00 lei
550,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea, integrata in Colectia Comentarii, are drept punct de plecare textul noului Cod civil si ofera cititorului informatia necesara pentru a-l putea intelege, interpreta si aplica, atat prin prisma explicatiilor teoretice, cat si a trimiterilor la solutiile din practica judiciara. Sunt avute in vedere si consideratii de ordin istoric, privind reglementari anterioare, precum si de drept comparat, dar numai pentru a explica anumite solutii adoptate de noul Cod civil sau pentru a arata in ce masura acestea sunt mai bune sau nu decat precedentele dispozitii.
Autorii sunt renumiti profesionisti reprezentand atat cadrul institutional propriu-zis, cat si cel didactico-practic al sferei juridice. Efortul acestora reprezinta materializarea ideii de familiarizare a practicianului cu noile reglementari din domeniul dreptului civil, privit in sens larg, prin intermediul unui ghid in care pot fi gasite raspunsuri imediate, clare si relevante.

Noul Cod civil constituie„pilonul” in jurul caruia se„construiesc” sustineri, critici, orientari ale doctrinei si ale practicii. Structura comentariului, vizand interpretarea textului si modul sau de aplicare, este astfel conceputa incat sa prezinte o maxima utilitate pentru orientarea cititorului, precum si pentru promovarea unor solutii corecte si coerente in plan legislativ si jurisprudential.Numar pagini:3200
Data aparitiei: februarie 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1287 sec