Noul Cod civil. Volumul. I. ( Art. 1-1163). Adnotat cu doctrina si jurisprudenta

Noul Cod civil. Volumul. I. ( Art. 1-1163). Adnotat cu doctrina si jurisprudenta
-10%
Anul publicării: 2011
Categoria: Cod
Preț: 134,10 lei
149,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea"Noul cod civil adnotat", conceputa in doua volume, isi propune sa contribuie la o cunoastere aprofundata si o aplicare unitara a dispozitiilor  Noului cod civil.

Prezenta lucrare s-a realizat prin valorificarea unei ample jurisprudente, avand rolul de a asigura o explicitare  a normelor legale, plecand de la premisa ca Noul cod civil a integrat pe cale legislativa o serie de solutii jurisprudentiale.

Totodata jurisprudenta selectata a avut in vedere si necesitatea solutionarii conflictelor de legi in timp, in conditiile in care pentru o serie de institutii juridice vor mai fi aplicabile, pentru o perioada mai mare sau mai mica de timp,  dispozitiile Codului civil de la 1864, astfel cum se prevede in normele tranzitorii din Legea nr.71/1991.

De asemenea in cuprinsul lucrarii este prezentata si jurisprudenta Curtii Europene a Dreptului Omului, precum si extrase din doctrina de specialitate (inclusiv comentarii privind Noul cod civil), care au ca scop de a ajuta practicianul in procesul de aplicare a dispozitiilor Noului cod civil.


Titlu: Noul Cod civil. Vol. I. ( Art. 1-1163). Adnotat cu doctrina si jurisprudenta
Data aparitiei: Noiembrie 2011
Format: Academic 17 X 24 cm, cartonat, legat, semn de carte
Autor: Viorel Terzea
Nr. pagini: 1150

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1402 sec