Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 19. 09. 2017 - Cod 647

Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 19. 09. 2017 - Cod 647
-20%
Preț: 22,32 lei
27,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 454

DESCRIERE

Normele metodologice de aplicare a Codului de procedura fiscala constau in Ordine ale Ministerului Finantelor Publice, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si ale altor autoritati cu abilitati in domeniu ce au ca atributii elaborarea de acte normative pentru aplicarea unitara a legislatiei fiscale si procesual fiscale, pe masura identificarii situatiilor care necesita explicatii suplimentare.

In acest sens, s-au elaborat deja o serie de ordine cuprinzand norme metodologice, proceduri, instructiuni, norme pentru organizarea activitatii unor institutii, precum si noua formularistica. Unele dintre acestea, de maxima importanta, vor fi redate integral sau sub forma de extras in culegere.

Celelalte documente sunt indicate in cuprinsul culegerii, fiind redate si informatii privind: Monitorul Oficial in care au fost publicate, temeiul legal de emitere, cuprinsul pe scurt, alte mentiuni speciale, data de la care sunt aplicabile, precum si actele normative abrogate, acolo unde este cazul. Pentru a facilita consultarea comparativa a dispozitiilor noului Cod de procedura fiscala si ale vechiului Cod – O. G. nr. 92/2003, culegerea cuprinde un tabel de corespondente intre cele doua acte normative.

Puncte forte

    Forma actualizata La Zi a Codului de procedura fiscala, conform ultimelor modificari si completari aduse prin O. G. nr. 30/2017 pentru modificarea si completarea Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedura fiscala (M. Of. nr. 708 din 31 august 2017)
    Normele metodologice introduse sub articolul sau subdiviziunea de articol din Cod la care se refera
    Corelatii legislative cu Ordinele ministrului finantelor publice si ale presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala
    Hartie alba, de calitate superioara, rezistenta la folosire frecventa

Nr. de pagini: 454
Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.