Noul Cod penal si Codul penal anterior - Studiu comparativ. Comentarii si explicatii

Noul Cod penal si Codul penal anterior - Studiu comparativ. Comentarii si explicatii
-10%
Anul publicării: 2014
Categoria: Cod
Preț: 89,10 lei
99,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Un prim pas in studierea aprofundata a noului Cod penal in vederea inlesnirii intelegerii noilor dispozitii il constituie o cercetare comparativa cu legea penala anterioara. O asemenea cercetare este realizata in lucrarea de fata, aceasta fiind insotita si de un comentariu al dispozitiilor nou-introduse, prin prisma si a pozitiilor doctrinare deja aparute de la adoptarea noii legislatii penale si pana la intrarea sa in vigoare.

La aceste comentarii au fost adaugate precizarile necesare cu privire la valabilitatea unor decizii emise de instanta suprema cu ocazia unor recursuri in anulare in raport cu noile prevederi penale si la legea penala aplicabila in situatii tranzitorii.

Lucrarea se doreste a fi un sprijin pentru juristi in activitatea lor teoretica si practica referitoare la noua legislatie penala, urmarind sa contribuie la intelegerea si aplicarea corecta a noilor dispozitii, la interpretarea lor unitara, precum si la identificarea solutiilor corespunzatoare pentru rezolvarea situatiilor tranzitorii cu care se confrunta in prezent practica judiciara.


Data aparitiei: Martie 2014
Format: Academic
Pagini: 700

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.2178 sec