Nu hrani cancerul! Alimentatia este aliatul tau impotriva cancerului

Nu hrani cancerul!  Alimentatia este aliatul tau impotriva cancerului
-10%
Editura:
Anul publicării: 2012
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea aceasta este scrisa de trei specialisti experimentati in terapii alternative: Pavel Chirila– medic primar boli interne, Madalina Popescu– specialista in imunologie si alergologie clinica, Cristela Georgescu– absolventa a programului Plant Baise Nutrition, Cornell University, S.U.A. Drepturile de autor si veniturile editoriale realizate din aceasta carte sunt cedate integral pentru construirea Clinicii Nera– prima Clinica de Recuperare Oncologica din Romania.
Cumparand aceasta carte, ajuti si te ajuti!
Cu banii adunati din vanzarea cartii“Nu hrani cancerul” va fi pusa pe“picioare” clinica“Nera”, prima clinica de recuperare oncologica din Romania, care va incorpora si un centru de cercetari. Clinica se va ingriji de tratamentul bolnavilor de cancer in stadii initiale: aflarea vestii, debutul bolii, depistarea precoce.

Clinica Nera va fi inaltata, cu ajutorul tau si al celor care vor sa puna la temelia ei o fapta buna, in Valea Nerei, intr-o zona nepoluata din judetul Caras Severin, localitatea Slatina Nera, comuna Sasca Montana.
Sustinand proiectul pentru constructia clinicii Nera, sustii, de fapt, viata bolnavilor de cancer. Da-le o sansa! Clinica Nera are nevoie de fapte bune puse cu grija la temelia constructiei sale.Numar pagini:128
Format:21.5*14.5
Anul aparitiei:2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1363 sec